Ελ. Βενιζέλου 98 13674 Αχαρνές Αττικής

21 0244 5680

info@monotiki-aharnon.gr

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1986 από τον Δημήτρη Αβραμίδη, ένα άνθρωπο αυτοδημιούργητο με όραμα και στόχους και πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο των μονώσεων. H συνεργασία με τον Νίκο Πουχαρίδη ήταν κομβική για την εταιρεία καθότι οι δυο τους ανέπτυξαν την εταιρεία πανελλαδικά με μεγάλη επιτυχία. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισαν να επεκτείνουν την εταιρεία τους και στο χώρο των δαπέδων ενώ συνεργάστηκαν με τους μεγαλύτερους παγκόσμιους προμηθευτές όπως Stonecrete, Artevia, Penetron, Sika, Baumit, Μaris Polymers, Esha, Neotex, Fibran, Ravago-Dow, Mapei, Isomat. H εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία έχοντας περάσει στα ικανά χέρια των νεότερων τέκνων της οικογένειας Αβραμίδη, του Νίκου, Κυριάκου και Παναγιώτη Αβραμίδη οι οποίοι υπόσχονται να κάνουν τις κατοικίες ή τις επιχειρήσεις σας βιώσιμες και καλαίσθητες εφαρμόζοντας τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις τις αγοράς.

Η εταιρείας μας λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια δίνοντας 10 έτη εγγύηση σε όλα τα έργα μας και θα συνεχίσει να σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται κάθε νοικοκυριό ή επιχείρηση για την εύρυθμη λειτουργία του.

Η εταιρεία αποτελείται από εξειδικευμένο πολυάριθμο εργατικό δυναμικό, το οποίο φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε σχετικά με κάθε νέα τεχνολογία που ανακύπτει, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Αναλμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αναλμβάνουμε έργα και μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.